Diensten

Elke stap in technologie die u met uw organisatie wilt zetten, heb ik gezet. Elke verandering die uw organisatie tegenkomt, heb ik zelf doorgemaakt. Mijn wereldwijde ervaring zet ik graag in om uw organisatie te helpen. Ik kan cases laten zien en ben niet bang mijn mening te geven. Dit helpt u met het op korte termijn evalueren of aanpassen van uw eigen plannen of organisatie.

Spreker

Door het delen van mijn ervaringen, help ik uw organisatie snel aan belangrijke nieuwe inzichten om de volgende stap te nemen. Dit kan zowel op locatie als virtueel, bijvoorbeeld door:

  • het geven van korte presentaties
  • deel te nemen aan discussies of deze te leiden
  • workshops te faciliteren

Liever een ander format? Geen probleem; ik werk al jaren agile en sta overal voor open.

Consultant

De aanwezigheid van een extern iemand – dit kan zowel fysiek als virtueel – is vaak al een eerste stap om nieuwe inzichten of een ander perspectief te krijgen. Niet alleen breng ik (wereldwijde) managementervaring mee; ik ben ook een doener.

Mijn ervaring is dat impact al op hele korte termijn gemaakt kan worden. Daarom bied ik geen standaard dienstenportfolio. Geen standaardtraject, maar gewoon meedenken en -werken en direct zorgen voor resultaat. Dat is wie ik ben en hoe ik werk.

Toezichthouder

Veel Raden van Toezicht of Raden van Commissarissen hebben ‘digital’ en ‘technologie’ op de agenda staan, maar hebben er geen idee van wat het betekent. Ik denk graag mee over een structuur waarin deze strategie daadwerkelijk uitgevoerd en gewaarborgd kan worden.

Met een aantal toezichthoudende functies op mijn C.V. kan ik – indien gewenst – ook toetreden tot een Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen.

Neem contact met mij op

Ik zet mijn ervaring graag in om uw organisatie verder te helpen.

Contact opnemen